Over ons

Over ons

Mathijssen Ontwerp

Mathijssen-Ontwerp staat sinds 2007 bekend om zijn hoogwaardige ontwerpen en technische kennis met het oog op detail en een eigentijds ontwerp, wat samengaat met de (woon)wensen van de opdrachtgever en hun omgeving. Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine gedetailleerde ontwerpen als grootschalige projecten of bouwplannen. Zowel historische panden, nieuwbouwprojecten of bouwplannen, villa’s en woonhuizen en utiliteitsbouw. Ook voor de kleinere verbouwing of aanbouw kunt u bij ons terecht. Beide type opdrachten pakken wij met evenveel passie aan!

Onze visie

Realistisch en Verantwoord Ontwerp

Mathijssen-Ontwerp gaat samen in overleg met de opdrachtgever voor een realistisch en verantwoord ontwerp op bouwkundige realiteit en voor een duurzaam eindresultaat. Wij betrekken de opdrachtgever als eindgebruiker centraal en actief in een ontwerpproces, zodat een eigentijds en persoonlijk droomhuis tot stand komt. 

Wij streven continu de hoogste graad in perfectie na in het belang van de opdrachtgever. Mathijssen-Ontwerp gaat voor een integrale benadering van ontwerp en restauratie. Historisch en technisch onderzoek geven kaders voor een ontwerp. Hierbij worden de regels in acht genomen in wat bijvoorbeeld oorspronkelijk is en wat nieuw is. 

Daarnaast proberen we binnen de beschikbare budgetten, maximale prestaties uit een ontwerp te halen. Een strak bestek met tekeningen zorgt hierbij voor een voorspoedige bouw en grip op de financiën. U ontvangt van ons ontwerpen in het begin van het ontwerpproces zodat u een mooi inzicht krijgt van uw woning of pand. 

Ons streven om samen met de opdrachtgever in de ontwerpfase tot een uniek en eigentijds ontwerp te komen dat ieder bij zijn individuele situatie passend is.